Hoe werkt ‘t

Vastrechtadviseur voert de gratis scan uit op basis van de informatie uit de nota’s die u ontvangt:

  • als u kleinverbruiker bent gaat het om de informatie uit een maandelijkse voorschotnota en laatste jaarafrekening van uw energieleverancier
  • als u grootverbruiker bent vragen wij om de contracten en laatste maandelijkse factuur van uw energieleverancier, netbeheerder en meetbedrijf

Deze informatie kunt u per mail aan ons sturen. Het resultaat van de scan met de mogelijke besparingen ontvangt u per mail van ons retour. Hierin geven we aan welke maatregelen nodig zijn om de besparingen te realiseren.
Wanneer u de besparing(en) wil doorzetten, verleent u Vastrechtadviseur opdracht via een door ons opgestelde overeenkomst. Vastrechtadviseur zorgt vervolgens voor de omzettingen van de contracten en informeert u over de termijn waarop die een feit zijn. Daarna ontvangt u eenmalig een factuur van Vastrechtadviseur waarmee we een percentage van de besparing van één jaar in rekening brengen.

Contact

 

Rekenvoorbeeld:

Jaarlijkse kosten netwerkbeheer kunnen na onderzoek van Vastrechtadviseur teruggebracht worden van € 13.480 tot € 11.930. De jaarlijkse besparing bedraagt € 1.550. Vastrechtadviseur berekent eenmalig 35% over de jaarlijkse besparing, te weten € 542,50 excl. BTW.